Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، آیت الله رسول فلاحتی در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان رشت با گرامیداشت پنج آذر روز بسیج و سالروز نیروی دریایی در هفته پیش رو اظهار کرد: بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سردادند. 

وی با بیان اینکه در هفته پیش رو صدمین سالگرد شهادت میرزا کوچک جنگلی و همچنین سالروز شهادت آیت الله مدرس است، گفت: میرزا کوچک جنگلی گیلانی، روحانی متدین و پایبند به ارزش‌های اسلامی بود و اگر کسی درباره این چهره گیلانی و تاریخی در کشور دنبال چیزی غیر بیان چهره متدین و مبتنی بر ارزش‌های دینی باشد بی‌انصافی است، چرا که می‌خواهند در تاریخ مبارزات ایران، روحانیت را از ایران بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

امام جمعه رشت با بیان اینکه آیت‌الله مدرس نیز در نامه‌ای از حامیان میرزا کوچک جنگلی گیلانی بوده و در نامه‌ای نوشته بود که هیچ انحرافی در مسیر او نبوده و نیست، افزود: روحانی مبارز میرزاکوچک جنگی و آیت‌الله مدرس دو چهره تاثیرگذار و مهم تاریخ معاصر ایران بوده که اقدامات بسیار مهمی را راهبری کردند. 

وی با انتقاد از حقوق‌های نجومی در کشور بیان کرد: امیدواریم این مسئله، دقیق و آبرومندانه پیگیری شود چرا که حقوق نجومی هم فسادزاست و هم باعث بی‌اعتمادی مردم می‌شود.

خطیب جمعه رشت با بیان اینکه قوای سه‌گانه متولی مقابله با حقوق‌های نجومی هستند، گفت: در مرحله اول باید از خود شروع کنند و اقدامات پیشگیرانه نیز در پیش گرفته و تلاش کنند تا بدخواهان به عنوان خزنده در بدنه نظام نفوذ نکنند. 

امام جمعه رشت با تاکید بر اینکه با قراردادن انسان‌های پاک در منصب مدیریت مانع رفتارهایی مانند حقوق‌های نجومی که منجر بر فروبردن زهر در گلوی مردم و خنجر بر گلوی آنان باشید، تصریح کرد: مسؤولان باید هرجا حقوق‌های نجومی را دیدند به مردم اعلام کنند تا امید در دل مردم ایجاد کنند و البته بهتر است قوای سه‌گانه اول از خود و مجموعه خود شروع کنند. 

فلاحتی با اشاره به اینکه قرآن در برابر دشمنان سخت‌گیرانه سخن گفته است، بیان کرد: در دورانی که ما زندگی میکنیم هیچ‌گاه دشمنان را نباید محرم دانست چرا که هیچ‌گاه از تباه کردن و رنج دادن به کشور ما کوتاهی نکرده و کینه و دشمنی می‌کنند.

امام جمعه رشت با بیان اینکه بنا بر تاکید آیات قرآن نباید به دشمنانی که هدفشان نابودی ماست اعتماد کرد، افزود: امروز به سردمداران کفر جهانی به ویژه آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی می‌گوییم که از کینه و غیظ ملت ایران خفه شوید. 

فلاحتی با اشاره به حضور معاونان سیاسی کشورهای اروپایی با صهیونیست‌ها که به ایران به بهانه ایجاد تنش، اتهاماتی وارد کردند، گفت: گروسی هم در ایران می‌گوید هیچ تخلفی ندیدیم ولی برمی‌گردد حرف خود را بر می‌گرداند چرا که آنها به دنبال یک اجماع جهانی علیه ملت ایران هستند. 

خطیب جمعه رشت با بیان اینکه آمریکا و اروپاییان یدک‌کش آمریکا، همه دنیا نبوده و نمی‌توانند اجماع کنند، اظهار کرد: طرف برجامی باید تحریم‌ها را بردارد چرا که خوب می‌داند اگر برندارد نمی‌توانند مسیر ایران را متوقف کنند و انتظار می‌رود در جلسه آینده نماینده ایران با قدرت حرف ملت ایران را بزند. 

فلاحتی با بیان اینکه با وجود گردشگر در گیلان مردم فقر مردم پنهان بوده چرا که سفر سی میلیون گردشگر نفع اقتصادی برای مردم نداشته و صرفا تلی از ویرانی برای گیلان دارد، تصریح کرد: زیرساخت لازم برای بهره‌وری گردشگری وجود ندارد و زحمت و گرفتاری آن برای مردم بوده و برخی‌ها با ویلاسازی خود به ویژه برخی مسؤولان و آقازاده‌ها در باغات چای و برنج آسیب زده‌اند. 

وی با بیان اینکه بیشترین مرگ و میر گیلان ناشی از قلب و عروق است، گفت: گیلان یک مرکز درمانی تامین اجتماعی بیشتر ندارد در صورتی که برخی استان‌ها چندین بیمارستان دارند و ما با جمعیت بالای دو میلیون یک بیمارستان تامین اجتماعی بیشتر نداریم که این قابل قبول نیست. 

امام جمعه رشت با بیان اینکه کشاورز ما تک محصول است و درآمد قابل تکیه‌ای ندارد، افزود: از سال ۹۷ این موضوع بیمارستان تامین اجتماعی را تاکید کردم تا الان ۱۴ میلیاردی گذاشتند که باید افزایش یابد، از طرفی بحث جراحی قلب باید فعال شود، امیدواریم این موضوع عملیاتی شود و امیدواریم با ساخت و ساز جدید علوم پزشکی اتفاقات خوبی بیفتد. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان بیمارستان تامین اجتماعی مرگ رسول فلاحتی مرکز درمانی تامین اجتماعی امام جمعه رشت جمعه رشت امام جمعه رشت حقوق های نجومی تامین اجتماعی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود

 علی اکبر محزون عضو کمیته علمی دومین جایزه جوانی جمعیت گفت: شروع کاهش نرخ باروری در کشور ما به حدود دهه چهل بر می گردد. در اولین سرشماری کشور که سال ۱۳۳۵ اجرا شد و پس از آن در سال ۱۳۴۵ برای اولین بار در ایران نرخ رشد جمعیت محاسبه شد که آن زمان ۱/۳ درصد بود از همان سال‌ها هشدار‌های رشد جمعیت آغاز شد. سال ۴۶ بیانیه تهران در خصوص تنظیم خانواده و ضرورت کنترل جمعیت تصویب شد و بعد از انقلاب هم در دهه شصت بحث جمعیت دوباره مطرح شد. در برنامه توسعه سال ۱۳۶۷ طرحی با عنوان سیاست تحدید موالید مطرح شد. هدف این طرح چنین بود که اگر در سال ۱۳۶۷ میانگین هر خانواده ۵/۶ فرزند بود تا سال ۱۳۹۰ این عدد به ۴ فرزند کاهش یابد. درسال ۷۲ قانون تنظیم جمعیت در مجلس شورای اسلامی تایید شد که طبق این طرح فرزند چهارم به بعد محروم از فعالیت اجتماعی شود. سال ۱۳۷۳ و به میلادی ۱۹۹۴ اجلاس بین المللی جمعیت و توسعه در قاهره با مشارکت ۱۷۹ کشور جهان از جمله ایران برگزار شد و مواحده طرح کنترل جمعیت در سطح بین الملل تحت عنوان International Conference on Population and Development تصویب شد. ریشه اصلی کاهش نرخ رشد جمعیت در دنیا و کشورما از اینجا آغاز شد.

وی افزود: علت شدت این کاهش در ایران به این دلیل بود که علاوه بر کنترل اجتماعی کنترل فردی نیز به وجود آمد. خانواده‌ها از دهه ۶۰ بنا به عوامل مختلف مانند کاهش مرگ و میر کودکان و شانس زنده ماندن بالا، تصمیم به فرزندآوری کم‌تر گرفتند چرا که قبلا پنج فرزند متولد می‌شد که لااقل سه نفر از آنها زنده بمانند. دیگر نیازی به چنین اقداماتی نبود پس همان سه فرزند متولد می‌شدند.

دی در ادامه گفت:، اما به تعبیر خودم این‌ها حاصل یک نگاه مالتوسی بود بحث تنگ دستی که ناشی از افزایش فرزند می شود. بحث دوم جریان اجتماعی بود. افراد با استمرار فرایند توسعه وارد مباحثی شدند که باعث پیشرفت فردی آنها شود و به تحرک اجتماعی پرداختند و فرزند آوری را مانع این پیشرفت دیدند. بحث فردگرایی در جامعه باعث شد تحرک اجتماعی و فرزند آوری در مقابل هم قرار گیرند؛ و در مرحله سوم جایگزینی برای نهاد خانواده و تغییر نهاد خانواده که حاصل تغییر نگرش‌ها در جوامعی مثل ایران شد روند رشد را به شدت کاهش داد.

وی تاکید کرد: بر روی مبانی فکری و نظری موضوع باید بیشتر تمرکز کرد و اقدامات اساسی صورت بگیرد. در دنیا هم برای موضوعات مهم همینطور عمل می‌کنند. باید الگوی یک خانواده کامل را بسازیم، مبنی بر نظریه شهید مطهری از انسان کامل این قالب را در مبانی فکری خانواده جای دهیم و در ادامه به تعهد به خانواده بپردازیم.

جامعه دانشگاهی و حوزه علمیه نیز می‌تواند در حوزه شناسایی مسائل و ترسیم وضع مطلوب کمک شایانی به این راهبرد داشته باشد.

نقش جایزه ملی جمعیت در مرحله اول ایجاد انگیزه است و برای اثرگزاری بهتر می‌تواند به اصطلاح، کف میدانی‌تر و در محله‌ها و مراکز عمومی باشد. تا انگیزه نخبگان را در جامعه عمومی بیشتر کند. چرا که بحث خانواده است و حتی می‌تواند الگویی شود تا هم محلی‌ها و خانواده هم به نخبگان رجوع کنند. 

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • لزوم واگذاری امور فرهنگی به مردم/ پیری جمعیت دغدغه جدی است
  • دلایل کاهش نرخ باروری در کشور
  • باید الگوی یک خانواده کامل را ترسیم کنیم
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت
  • اجرای ۲ میلیون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن